Kontingent 2018

Alt det du ikke kan finde ud af at indsende i nedennævnte og åbent forum for kommende DKD-medlemmer
Brugeravatar
Dorthe
Kassemester
Indlæg: 1583
Tilmeldt: 6. aug 2006
Geografisk sted: Ama'r

Kontingent 2018

Indlægaf Dorthe » 17. feb 2018 19:48

Kære klubmedlemmer

I sidste weekend blev der sendt kontingentfil afsted, så alle jer, der ikke er tilmeldt betalingsservice, burde modtage et girokort i løbet af den kommende uge. Der bliver sendt 637 af slagsen :)

Betalingsdato er 1. marts - udfordringer med medlemsdatabasen har gjort, at det hele er sendt lidt sent ud. Med lidt god vilje fra alle, går det nok alligevel - ingen er vel så meget boheme, at det kommer som den store overraskelse :lol: :lol:

Jeg vil blive umanerlig glad, hvis alle bruger den betalingsinfo, der står på girokortet - på den måde kan vi få mest muligt automatik ind i indbetalingerne. Hvis nogen synes, det er rigtig meget sjovere blot at indbetale på klubbens konto, så angiv venligst medlemsnummer!

Kort tid efter 1. marts, vil alle, der ikke har betalt, blive slettet fra medlemslisten. Ved du allerede nu, at du ikke ønsker at fortsætte i DKD, så send en mail til mig på dkd-kassemester snabel-a ducati punktum com.

Skulle det ske, at der er en "om-adressering" på dit girokort fra PostNord, betyder det, at vi ikke har din rigtige adresse - den kan du ændre via medlemsafsnittet. På den måde sikrer du dig, at du også får Ekspressen i postkassen ;)

God weekend
Kassemesteren
Ride the bikes, play the music & dance in the kitchen….

Dorthe Lautrup Lindhardt

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 25 gæster