Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Banedage, Racer Teams, MotoGP & Superbike m.m.
Brugeravatar
JLL
Formand
Indlæg: 4374
Tilmeldt: 16. jul 2006
Geografisk sted: Ama'r

Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf JLL » 9. jun 2018 16:20

Så åbner vi tilmeldingen for DKD banedagene på Padborg Park torsdag den 23. august 2018 og fredag den 24. august 2018.

Dagene afvikles med 3 klasser (Grøn-DSS/Blå/Rød) med maksimalt 18 kørere i Blå og Rød Klasse og 12 kørere i Grøn klasse. Klasseinddeling som følger:

Grøn-DSS (Dencker Superbike School):
Bemærk ændring i forhold til tidligere: Dencker Superbike School afvikles i moduler á 1 dag (DSS-1 og DSS-2). Dagene vil i første omgang blive prioriteret til kørere, der deltager på begge moduler.

Det vil ikke være muligt at deltage i DSS-2 uden at have været på DSS-1. Dette indebærer bl.a. at der ikke (som tidligere) kører folk med forskellige forudsætninger dag 2, og at der IKKE er differentieret undervisning og opsamling, da alle er på samme teoretiske niveau.

DSS-1 og DSS-2 er for kørere uden baneerfaring, med 1-2 banedage bag sig, eller dig som blot vil have frisket tingene op. Man vælger ikke grøn klasse for at ligge og tonse rundt (fordi ens forsikring normalt dækker her) – dette kommer ikke til at ske - men fordi man vil deltage i en klasse der afvikles som køreundervisning/svingteknik m.m. orienteret mod såvel bane som gadekørsel. Det bemærkes at det nok skal blive udfordrende alligevel.

Der vil være 2 instruktører/masterkørere, der tager sig af hvert sit hold på maksimalt 6 deltagere. Dagene vil være struktureret med teori og efterfølgende praktisk lektion. Der undervises i teknikker der gør dig sikrere såvel på bane som på vej. Hele dagen afvikles således med 20 minutters kørsel, 20 minutters teori og 20 minutters pause pr. klokketime.

For nærmere beskrivelse af program for dagen, se link under forsikring i denne tråd.

Der overhales ikke i grøn klasse.

Blå Klasse:
Kørere der har været på bane nogle gange og som ønsker at få pudset stilen af. Der vil være to til tre erfarne instruktører/masterkørere (DM kørere), der tager sig af hvert sit hold. Kørslen i blå tilrettelægges på dagen efter deltagernes niveau. Der vil være holdmæssig og individuel sparring dagen igennem. Der vil i højere grad end tidligere være tale om fri kørsel. Der vil være individuel briefing og tilbagemelding om ens kørsel i løbet af dagen.

Rød Klasse:
Fri kørsel. Hastigheden her må forventes at være noget højere og der køres med fri overhaling, nærmere regler på dagen. Vi håber på at kunne mønstre 2 masterkørere, der dels ser til at tingene ikke går over gevind, og dels tilbyder at komme med gode råd og vejledning til de der måtte ønske det.

Der rykkes rundt i klasserne hvis masterkørerne skønner, at man med fordel kunne køre i en anden klasse.

Masterkørerne har endvidere fuld ret til at bortvise kørere, der ikke følger reglerne, masterkørernes ord er lov, der er ingen klagemulighed, og der er ingen tilbagebetaling af deltagergebyret i tilfælde af bortvisning.

Dagene er som udgangspunkt forbeholdt medlemmer af Ducati Klub Danmark. Såfremt der bliver ledige pladser, kan det komme på tale at andre også kan deltage.

Tilmelding, Deltagergebyr og betaling:
Deltagergebyr har vi måtte forhøje en anelse, så det koster nu 1100,- kr. pr. dag at deltage og bemærk at dette er inkl. morgenmad og frokost for kørere. DKD sponserer herudover sociale arrangementer om aftenen før kørslerne (mere om dette senere i separat tråd), så beløbet dækker altså fuld forplejning.

Tilmelding sker på følgende måde:
Betaling for banedagene = tilmelding. Indsæt penge (1100,- kr. pr. dag) på klubbens konto som er:

Registreringsnummer: 5030
Kontonummer: 0001201906

Indbetal med info om, medlemsnummer og klasse

Kører man kun én dag, oplys hvilken dag. Man holder så øje med tråden i Baren opdateres, og om ens navn er kommet på, og man kan smide en mail til formanden hvis man vil være dobbelt sikker  

Praktik omkring banedagene:
Banedagene afholdes på Padborg Park. Banen er beliggende på adressen Flyvepladsen 10, Vesterbæk, 6330 Padborg.

Tidsplan for dagen præsenteres på Padborg Park ved førermøde og ophænges strategiske steder, men der køres 20 minutters pas fra 09:00 til 16:00, frokost afholdes ”flyvende” (ikke samlet fællesfrokost) så dagen indeholder fulde 140 minutters køretid for deltagerne. Vi kører sekvensen Rød/Blå/Grøn.

Indskrivning, teknisk kontrol og førermøde:
For begge dage gælder, at der er indskrivning fra klokken 07:00 til 08.00 på selve kørselsdagen. Indskrivning foregår i briefing rummet under banens restaurant. Se endvidere efterfølgende punkt "ankomst dagen før selve kørslen".

I forbindelse med indskrivning, vil der være teknisk kontrol af MC. Sørg nu for at dæk og bremser er i top, at der ikke lækkes olie, og teknikken i det hele taget er i orden. HUSK dB-killers, kan man ikke overholde støjkravet kommer man ikke ud og køre. Gaffatape sættes over lygter, blink og spejle.

Ved morgenmaden udleveres madbilletter til frokosten. Frokost er for deltagere inkluderet i deltagergebyret. Pas på billetten – vi har ikke ekstra med, og ingen billet = betaling direkte til ”grillen” på banen.

Herudover udleveres mærke med klasseangivelse der skal påsættes MC

Morgenmad og førermøde:
Der vil begge dage være morgenmad fra 07:30. Obligatorisk førermøde i banens restaurant fra 08:00 til 08:30, morgenmaden er inkluderet i deltagergebyret.

Manglende indskrivning, teknisk kontrol og ”no show” til førermøde så kommer man ikke på banen, og deltagergebyret tilbagebetales ikke (opsamling forsøges men tidspunkt kan ikke garanteres)

Ankomst dagen før selve kørslen (adgang kan påregnes ca. 16:00):
Ankommer man dagen før selve kørslen, kan indskrivning og teknisk kontrol koordineres ved henvendelse til Kassereren (Dorthe Lindhardt) evt. henvendelse ved DKD klubteltet for nærmere info. Dette kan ske indtil klokken ca. 19:00/19:30 hvor vi påregner at starte det sociale element "aftensmad"

Deltagere og klasseinddeling:
Opdateres løbende her i tråden – der opdateres først når der er betalt.

Ambulance/Pitfolk:
Der vil være ambulance til stede på Padborg Park – der vil være tale om vores faste ambulancefolk, med uddannet redder og læge, og det er folk der er vant til at være på denne slags arrangementer. Flagposter og pit general er folk fra Padborg Park, med andre ord folk der er, vandt til at styre slagets gang på denne bane.

Krav til motorcyklen:
* Intet sidder og dalrer på MC’en, alt er ordentligt fastgjort (pedaler, kåbedele m.m.)
* Dæk har tilstrækkeligt mønster (minimum 2-3 mm) – anvendelse af Slicks er tilladt i Blå/Rød klasse
* Spejle og blink afmonterede eller tildækket med gaffatape eller lignende.
* Lygter ligeledes afdækkede med tape
* MC’en lækker ikke væsker fra hverken motor, forgaffel eller andre finurlige steder
* Kæde strammet efter producentens anvisninger
* For og bag bremse fungerer upåklageligt, og med rigelig belægning på bremseklodser.
* Affjedring og styrtøj fungerer upåklageligt

Maskinkontrollen bestemmer suverænt om maskinen er i en stand så den kan lukkes ud på banen, for din og andres sikkerheds skyld. Såfremt der skulle forekomme afkørsel eller ligefrem styrt, er der fornyet maskinsyn. Går du ikke gennem maskinkontrol tilbagebetales deltagergebyret ikke.

Støj:
Motorcyklen skal holde sig indenfor en støjgrænse på 99 dB (ved forbi kørsel, på et på forhånd defineret fast punkt på langsiden). Overskridelse betyder udelukkelse. Som en hovedregel, kan det nævnes, at såfremt mc’en har monteret en uoriginal potte eller udstødningssystem, så skal der monteres en DB-killer før mc’en kan godkendes til kørsel på banen – DKD har aldrig været ude for udelukkelse på grund af støj.

Én MC der støjer for meget kan ødelægge det for alle, da køretiden afkortes når ”støjkvoten” er opbrugt.

Krav til Beklædning:
Hjelm (integral/full face)
Heldækkende mc-dragt, sammenhængende/-lynede eller overlappende jakke og bukser
Slagbeskyttelse ved skuldre, albuer og knæ
Rygbeskytter
Mc-støvler
MC Handsker

Krav til kørere:
Hensynsfuld opførsel på banen er en betingelse for at deltage, det er et klubarrangement, og vi skal alle hjem i god behold. Ryttergården er ikke et øvelsesområde for starter, eller kontrol af nedbremsning fra 140 til 0 – man kører forsigtigt og iført forsvarlig beklædning, også her. Man kører naturligvis ikke påvirket af nogen former for stimuli.

Ansvarsfraskrivelse og forsikring:
Man deltager på klubdagen på eget ansvar og som udgangspunkt er der ingen forsikringer der dækker eventuelle skader på dagen. Forsikring er dog som altid et anliggende mellem den enkelte og dennes forsikringsselskab, så spørg din egen forsikring om der er dækning for eventuelle skader. Ved tidligere banedage har der været selskaber der dækker skader i specielt grøn klasse, da der er tale om køreuddannelse med instruktør, men spørg dit selskab.

Uddannelsesprogram for grøn klasse til brug overfor forsikringsselskab kan findes her:

http://ducati.dk/phpBB/viewtopic.php?f=10&t=12848

Der kan ikke rejses erstatningskrav mod Padborg Park, DKD, masterkørere, andre deltagere eller tredjemand.

Overnatning på banen:
Der kan overnattes på banen (i ryttergården samt på begrænset græsareal) både mellem onsdag og torsdag og torsdag og fredag. DKD råder over bygningerne på banen, så overnatning inden døre er muligt (man smider et liggeunderlag og en sovepose på gulvet) – pladser inden døre er yderst begrænsede.

Herudover findes B&B nær banen.

Mad og drikke på banedagene samt eventuelle sociale aftenarrangementer:
Torsdag og fredag – Morgenmad og frokost inkluderet i deltagergebyret for kørere og familiemedlemmer til kørere.

Gæster, der ikke er klubmedlemmer, skal tilmeldes til mad, og betaler 100 kr. pr. dag for morgenmad og frokost.

Betaling for dette kan indbetales sammen med deltagergebyret

Torsdag og fredag – hele dagen – diverse (inkluderet i deltagergebyret). Der vil hele dagen være vand, sodavand, diverse sødt (slik chokolade etc.), så deltagerne ikke dehydrerer eller går sukkerkolde i løbet af dagen.

Separat tråd om sociale arrangementer, og behov for hjælpere vil komme senere.

Godt vejr (= tør vejr):
Der gives ingen garanti for tørvejr, men statistikken er god.

Tilmeldte (indbetaling registreret):

Billede
Brugeravatar
JesperBlok
DKD medlem
Indlæg: 25
Tilmeldt: 23. feb 2014

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf JesperBlok » 10. jun 2018 00:46

Tak for et par rigtige gode dag på Padborg Park og det store arbejde I lægger i det. :thup

Jeg tilmelder mig allerede til dagene den 24. og 25. august. Begge dage i rød.
Penge er sat til overførsel og bør ankomme på klubbens konto mandag.

Vi ses til hygge og lidt race.

Jesper
I Berg
DKD medlem
Indlæg: 5
Tilmeldt: 22. feb 2018
Geografisk sted: Fyn. Munkebo

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf I Berg » 10. jun 2018 10:33

Jeg siger også mange tak for to meget oplevelasrige dage i grøn på min første tur til Padborg Park. Og fint at møde nogle af Ducati medlemmerne. Og så må jeg se hvad jeg kan gøre ved min udstødning, da jeg blev målt til 113 Db :( Håber jeg får tid til at kommet igen til næste år. August er desværre booket :banghead:

Mvh Ivan
fysio01
DKD medlem
Indlæg: 4
Tilmeldt: 17. apr 2017

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf fysio01 » 10. jun 2018 12:29

Tak for 2 super dage i Padborg til alle arrangører og deltagere.

Jeg tilmelder mig hermed til august 2 dage i klasse blå + en gæst.

MVH

Michael - :mrgreen:
Brugeravatar
LoadMaster
DKD medlem
Indlæg: 65
Tilmeldt: 10. maj 2016

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf LoadMaster » 10. jun 2018 13:34

herfra et STORT tak til alle for et par fede dage på PP. Godt ræs og hammer godt vejr.

En ekstra stor TAK for indsatsen med at arrangere og afvikle Trackday'sene til Dorthe & Johnny - Vi er MEGET taknemmelige for at I stadig orker at rode med det. Er sgu' ikke heeelt overbevist om at Ducati klubbens Trackdays på PP ville blive til noget uden jer. :clap: :clap: :clap:

Tusind tak til Jer & alle deltagerne for et par WRUUUUMMMM dage :lol: :lol:

Glæder os allerede til næste gang.

VH

LoadMaster RACING
Martin, "Bjørnen" & Søren
Steen L
DKD medlem
Indlæg: 71
Tilmeldt: 1. jan 2010
Geografisk sted: Esbjerg

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf Steen L » 11. jun 2018 17:44

Også en kæmpe tak herfra, både til Dorthe og Johnny og også alle deltagere. Et par kanon hyggelige dage i pragtfuldt vejr.
Jeg er klar til august :hammer:

Steen L
ClausRN
DKD medlem
Indlæg: 141
Tilmeldt: 26. okt 2014
Geografisk sted: Stoholm Jylland

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf ClausRN » 12. jun 2018 19:42

Jeg er klar til 2 gange blå i august
Claus

916 Monoposto (til gaden)
999 (til banen)
Monster 696 (til gaden)
fle.dk
DKD medlem
Indlæg: 12
Tilmeldt: 4. mar 2014

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf fle.dk » 13. jun 2018 09:38

:clap: Jeg er på igen med 2 dage blå i august
God sommer

Flemming
Brugeravatar
Thomas Ertmann
DKD medlem
Indlæg: 77
Tilmeldt: 4. sep 2014
Geografisk sted: Sørup, nær ved Aalborg

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf Thomas Ertmann » 14. jun 2018 19:45

Så er der betalt - det bliver til 2 dage i Rød stue :)
Brugeravatar
beerdog23
DKD medlem
Indlæg: 448
Tilmeldt: 25. apr 2009
Geografisk sted: Uden for pædagogisk rækkevidde Støvring (nordjylland)

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf beerdog23 » 18. jun 2018 20:31

Snupper et par dage i rød stue.
Betaling undervejs :thup
Bjarne
Bjarne Kristiansen
1959 Ducati 125 Turismo Sport på vej til USA
1974 Ducati Scrambler 250
1992 Ducati 907 Ie (Calzone)
1999 996S Ben Bostrom
2005 Ducati SS1000 DS
Brugeravatar
Jacob
DKD medlem
Indlæg: 163
Tilmeldt: 20. dec 2006
Geografisk sted: Århus

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf Jacob » 19. jun 2018 20:51

Betalt for 2 dage i rød. Det lykkedes ikke lige at melde mig til via melemsdelen (fra en iPad).
Mvh Jacob
----------------
Mojac Racing
“Trofast”, den gamle havelåge (1198 med #66)
stamer
DKD medlem
Indlæg: 321
Tilmeldt: 30. sep 2010
Geografisk sted: Big city Albjerg

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf stamer » 26. jun 2018 18:35

Jeg har betalt for 2 dage i rød, men kan ikke tilmelde mig på klubsiden ?

Søren Stamer Pedersen
Brugeravatar
JLL
Formand
Indlæg: 4374
Tilmeldt: 16. jul 2006
Geografisk sted: Ama'r

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf JLL » 26. jun 2018 19:12

Tilmelding til banedagene foregår nu ved indbetaling til klubbens konto, så ingen tilmelding via medlemssiden. Vi skal nok holde styr på tilmeldingerne alligevel ;)
Brugeravatar
ARI-64
DKD medlem
Indlæg: 621
Tilmeldt: 19. mar 2012
Geografisk sted: Nord Wæst Fyn

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf ARI-64 » 27. jun 2018 11:07

Jeg nupper 2 dage i rød :thup
PP 1:06 (1.05.99)
OSL 1:38 (1:37)
Assen 1:55 (1:52)
Knutten 1:07
Gross Dölln A-B-C-D 2:22 (2:20)
Nürburgring GP 2:18 (2:16)
Mr.Bobber
DKD medlem
Indlæg: 8
Tilmeldt: 3. jun 2018
Geografisk sted: Midtjylland

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf Mr.Bobber » 4. jul 2018 16:58

Tager chancen og tager 2 dage i blå.. :thup

Guldkorn er blevet frankeret og afsendt.. 8) :P
MVH

Claus A (Mr. Bobber)

Triumph Daytona 955i banescooter aka "U-båden"
&
En hemmelighed der starter på "F" og slutter på "C"
Brugeravatar
Duc@rly
DKD medlem
Indlæg: 98
Tilmeldt: 25. maj 2014
Geografisk sted: Højfyn

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf Duc@rly » 8. jul 2018 23:51

Jeg tager en tur mere i blå, det var så fint sidste gang.
Så torsdag +fredag i blå.

/Arly
Brugeravatar
8450Monster
DKD medlem
Indlæg: 39
Tilmeldt: 5. mar 2016
Geografisk sted: Hammel
Kontakt:

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf 8450Monster » 15. jul 2018 12:01

Hvad vil det sige at der ikke bliver tiltag af social karakter?

Jeg selv skal lige til enden af næste uge, inden jeg med sikkerhed kan sige at jeg er med to dage i blå
Mr.Bobber
DKD medlem
Indlæg: 8
Tilmeldt: 3. jun 2018
Geografisk sted: Midtjylland

Re: Banedage på Padborg Park 23. og 24. august

Indlægaf Mr.Bobber » 15. jul 2018 12:05

8450Monster skrev:Hvad vil det sige at der ikke bliver tiltag af social karakter?

Jeg selv skal lige til enden af næste uge, inden jeg med sikkerhed kan sige at jeg er med to dage i blåDvs. at al forplejning er for egen regning... ;)
MVH

Claus A (Mr. Bobber)

Triumph Daytona 955i banescooter aka "U-båden"
&
En hemmelighed der starter på "F" og slutter på "C"

Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 23 gæster