Hej Ducati freak

Hvordan bliver du medlem, og hvad det medfører

Se først vores introfolder i pdf format.

Medlemskab af Ducati Klub Danmark (DKD) koster 300 kr. årligt. Hvis der er flere i husstanden der ønsker medlemskab, kan I få et familiemedlemskab til 400 kr. årligt. Indmeldelsesgebyret er i begge tilfælde 75 kr. Familiemedlemmer får eget medlemsnummer, og er fuldgyldige medlemmer af klubben.

Du kan melde dig ind, ved ganske simpelt at udfylde denne formular. Kassemesteren sender hurtigst muligt et par eksemplarer af ”DucatiEkspressen” sammen med betalingsinformation. Når beløbet er modtaget, er du medlem af klubben.

Bemærk, at medlemskabet gælder et kalenderår, og at der opereres med en skæringsdato der hedder 1. oktober. Bliver du således medlem efter 1. oktober dækker indbetalingen årets sidste kvartal samt det efterfølgende kalenderår.

Vi gør en ihærdig indsat for at holde alle så opdateret som muligt via Internet. Alle tiltag der ikke kan nå at komme i bladene omtales i vores Ducati-bar, som er meget velbesøgt på alle tider af døgnet. Her er en livlig diskussion om alt og intet, fælleskørsel til diverse arrangementer aftales osv osv.

Det beskedne medlemskontingent inkluderer desuden:

  • Fire årlige udgivelser af det eksklusive medlemsblad ”DucatiEkspressen”. Familiemedlemskaber modtager kun ét eksemplar af bladet.
  • teknikforaFuld adgang til hele Baren, ikke mindst den kolossale viden der øses af og er tilgængelig i Teknikforaene. Her er der rig mulighed for at få alle myter om Ducatis skrøbelighed aflivet, og samtidig få masser af lavpraktiske tips til den daglige vedligeholdelse.
  • Adgang til DKDs fulde medlemsliste.
  • Mulighed for at låne værktøj fra klubbens omfattende værktøjskasse, indeholdende et stort udvalg af specialværktøj.
  • Adgang til elektroniske udgaver af ældre udgaver af DucatiEkspressen.