Del dine billeder med resten af klubben

Vi introducerer en lidt nemmere måde at aflevere billeder til klubbens fotoalbum.

Vi slipper nu for at skalere billeder, det bliver foretaget for dig helt automatisk. Desuden er der en et lille maillink på siden som kan bruges til at gøre os opmærksom på at der er ankommet nye billeder.

Helt uændret beder vi dig om at være selektiv, og ikke bare aflevere hele balladen, efter motoet - kvalitet frem for kvantitet. For os er det næsten det værste at skulle sortere i 100-vis af billeder, som er nogenlunde identiske.

Upload af billeder

Du kan stadig uploade alle billeder i en samlet zip-fil. Start med at opret en mappe, hvor de udvalgte billeder kopieres til. Navngiv gerne mappen med et sigende navn, og til sidst er det smart at komprimere (zippe) mappen, så den fylder mindst muligt. I denne situation vil systemet ikke kunne skalere billederne.

For at aflevere en zip-fil eller billeder i løs vægt, sker på denne adresse ducati.dk/dkdfoto. Du bliver afkrævet et brugernavn. Her angives dkd som bruger og kodeordet er ducati. Det viste billede er fra Crome-browseren, Firefox, Explorer og andre browsere beder om de samme oplysninger i nogle lidt afvigende skærmbilleder.

Dernæst vælges den eller de filer der skal uploades. Ved at klikke på Tilføj filer, manøvreres til det sted hvor man lokalt har gemt den eller de klargjorte filerne. Når valget er foretaget, klikkes på Start upload og det er nu blot et spørgsmål om at læne sig tilbage og vente på at filerne stille og roligt lander på albumpassernes lagerhylde :) De fleste moderne browsere understøtter også at man kan trække filerne inde i feltet, det fungerer dybest se på samme måde.

Som nævnt tidligere anbefaler vi at du sender en mail når der er nye varer på vore hylder. Vi skulle nødig overse vigtige ting.