Pænt benarbejde på Hvidovre Hospital

af Michael

tricolourbone

En lille gætteleg !

Hvem sidder der bag skærmen med benet i gibs, som nu om stunder retteligt er glasfiber, men i de rigtige farver ?

Det gør såmænd Hr. Olsen

En dum kørefejl ... kører bag en kassevogn med 40 kmt i et villa kvarter syd for Køge, på vej hjem fra Pedersborg og FI-Motor, hvor jeg havde kikket på dele til min ny indkøbte 900SS ..... afstanden er så stor, at jeg til højre for kassevognen kan se tavlen med "København" fremme ved hovedvejen .... men kassevognen ville altså ikke til København men til højre lige inden hovedvejen, så mens jeg kikker på Københavner skiltet bremser han og påbegynder en svingning til højre ..... da jeg igen fokuserer på varevognen er han lige foran mig ... SATANS ... ingen mulighed for at køre forbi ... KAST ANKER NU ! BREMS ! Forhjulet blokerer. Men ak, asfalten er smeltet og uden varsel forsvinder forhjulet ud til højre og Duc'en ryger ned til venstre så hurtigt, at jeg ikke registrerer andet, end smerten i min fod, som pludseligt vender 180 grader den forkerte vej og sidder fast under motorblokken. men jeg glider ca 4 meter. Får hevet foden fri og sidder der i bagende sol på asfalten med en rigtig dårlig fornemmelse i maven .... hvad var det lige som skete her ? Af med hjelmen og åbne jakke. Op og stå ... foden sidder ikke dér hvor den plejer, men støvlen form får foden på plads da jeg forsøger at støtte på den.

Kassevognen er væk ... men flinke havefolk kommer til og får rejst Duc'en op. Ringe skade ... ridset potte - bøjet venstre styrgreb - knust afviserglas og lidt glasfiber slidtage, men fodet gør ondt. Jeg turde Ikke åbne støvlen, jeg vidste den var helt gal, men humpe op på maskinen og takke for hjælpen , 1. gear og hjem. skifter gear med hælen og det gør ondt ad helvede til. Hjem til konen ... trøstes ... af med støvlen og på skadestuen. Lægens dom; 3 brud på skinnebenet i ankelhøjde.... indlæggense og operation. Efter 4 dage på hospitalsmad ..... og 7 skruer og en stykke rustfrit stål tungere, sidder jeg nu hjemme og sveder. 3 uger med benet oppe før jeg kan begynde at humpe rundt.

Men benet er da flot ik'... nu det skulle være. Gibs og glasfiber smeden i gibsværkstedet på Hvidovre Hospital mener selv at det burde give rabat på selv de bedste Italienske restauranter ...

Tak for opmærksomheden til jer som ringede og var forbi . Og hvis I trænger til lidt koldt at drikke så kik forbi, jeg hjemme de næste 3 - 4 uger med benet på bordet.